Лайпциг се изправя срещу Аугсбург

Новакът в Първа Бундеслига излиза, за да продължи серията си от стабилни игри от началото на сезона. РБ Лайпциг домакинства на Аугсбург в петък от 21:30 часа българско време в първа среща от шестия кръг в Бундеслигата. Домакините са без поражение от старта на кампанията и ще се стремят да удължат статуквото.

Залози за победа на Лайпциг се приемат с коефициент 1.72. Вероятността Аугсбург да има превес в резултата на почивката е оценена със ставка 5.00. Коефициентът затова Лайпциг да вкара последния гол в срещата е 1.50.

Лайпциг измъкна реми 1:1 в гостуването си на Кьолн през миналия уикенд и продължава със забележителните си игри в дебютната си кампания в елитния германски ешалон. Момчетата на треньора Ралф Хазенхютъл постигнаха два успеха и три ремита до момента, а в първото си домакинство огорчиха Борусия Дортмунд с 1:0.

В лагера на Лайпциг контузии лекуват Лукас Клостерман и Терън Бойд. Тимо Вернер, който има три гола до момента, изглежда като сигурен титуляр в атака, а компания отпред сигурно ще му прави Юсуф Полсен. Емил Форсберг, Доминик Кайзер и Диего Деме ще бъде ключови фигури в халфовата линия.

Аугсбург има седем точки след две победи, едно реми и две загуби. Футболистите на Дирк Шустер надвиха Дармщат с 1:0 у дома в последния кръг, а навън са без поражение в два мача след успех с 1:2 над Вердер Бремен и нулево равенство срещу Байер Леверкузен на „Байарена“.

Аугсбург има редица кадрови проблеми преди предстоящата визита, като в „лазарета“ са Ян-Ингвер Калсен-Бракер, Марвин Фридрих, Каюби, Доминик Кор и Раул Бобадия. Очакванията са Алфред Финбогасон да стартира на върха на атаката, а зад него да действат Джонатан Шмит, Коо Я-Чеол и Джи Донг-Вон.

Използвайте услугата bet365 Навсякъде от мобилен или таблет и изискайте 100% бонус за Вашия първи залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.