Ласи – Анортозис Фамагуста четвъртък 19 Юли

Двубоят между Ласи – Анортозис Фамагуста ще се проведе на 19 Юли (сряда) от 18:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Анортозис спечели с 2-1 срещу Ласи в първия мач.

Коефициентът за победа на Ласи 3.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на УЕ Анортозис Фамагуста e 2.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ласи – Анортозис Фамагуста: Двубой Статистика

Екипите не се бяха срещали в конкурентна игра преди срещата си в Познан миналата седмица.

Ласи – Анортозис Фамагуста: Прогноза

Anorthosis са силни фаворити в тази среща и те трябва да могат да преминат към следващия кръг.

Кипърската страна завърши кампанията си за последния сезон на 3-то място и осигури участието си в квалификациите на Лига Европа.

В самия финал на сезона те не бяха твърде убедителни, тъй като те победиха само веднъж в последните пет кръга.

Анортози са участвали в много равенства през миналия сезон и въпреки че претърпяха само пет загуби, Михал Дюрис и момчетата не успяха да оспорят титлата.

Те не са били прекалено продуктивни в сравнение с основните си съперници, но тяхната защита е една от най-добрите в състезанието.

След впечатляващ финал миналия сезон и забраната на Skenderbeu от Европа помогнаха на Ласи да отстъпи място в квалификациите на Лига Европа.

Албанският клуб затвори предишния сезон с четири победи, които им помогнаха да се изкачат на 4-то място.

Страната на Бесник Пренга подобри значително атаките си и донесе 20 гола в последните шест мача, което е почти половината от общия брой голове.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com