Лас Палмас – Леванте, 19 ноември

Двубоят между Лас Палмас – Леванте ще се проведе на 19 ноември (неделя) от 19:30 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Леванте  влезе с новата кампания в елита по доста силен начин и предизвика объркване в очакванията. Те скоро започнаха да усещат силата на по-високата футболна дивизия и записаха 6 мача без победа. Мачът с Лас Палмас може да им даде възможност да излязат от кризата.

Коефициентът за победа на Лас Палмас e 1.90.  Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози за това Леванте да победят се приемат със ставка 4.30.

Лас Палмас – Леванте: Статитика Н2Н

По-голямата част от срещите между тези отбори са във второ ниво и преди доста  време.

Срещите в ЛаЛига започнаха преди два сезона когато Жабите взеха четири точки от два мача.

Като цяло те са спечелили 7 и са загубили 3 от 16 срещи с канарчетата, фругите са равенства.

Прогноза

Нито един от двата отбора не е в добра форма напоследък, но трябва да се ориентираме към  подкрепа на посетителите, които да си тръгнат от Гран Канария без загуба.

Също така не можем да очакваме отборите да  запазят мрежата си недокоснати, като се има предвид лошата им форма през последните седмици.

Най-добрият залог е Леванте или равен

Над 2.5 гола FT 

Двата отбора да вкарат : ДА 

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG