Латвия – Австрия 19 Ноември

Двубоят между Латвия – Австрия ще се проведе на 19 ноември (вторник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Това е времето за контрол на щетите за страните на дъното в група G, които имат за цел да избегнат загубата във всичките си мачове в тази група.

Коефициентът за победа на Латвия е 15.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00Залози за това Австрия да победят се приемат с коефициент 1.22. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Латвия – Австрия: Двубой статистика

Латвия не е побеждавал в последните си 17 срещи.
Латвия са в серия от 9 поредни загуби.
Статистиката на Латвия като домакин този сезон: 0-0-4

Латвия – Австрия: Прогноза

Освен това подкрепяме Австрия, за да направи солидна победа при правилния ни избор на резултати. Посетителите осредняват по три гола на мач срещу Латвия в последните пет срещи между двамата. Посетителите са голмайсторите на групата, докато Латвия досега не успя да вкара във всяко от домакинските си поражения. След този старт ние подкрепяме победата за Латвия до нула тази седмица. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com