Лацио – Аполон Лимасол 20 Септември

Двубоят между Лацио – Аполон Лимасол ще се проведе на 20 Септември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Лацио се завърна след лошото начало на новата кампания в Серия А с победи с празна мрежа над Фрозиноне и Емполи.

Коефициентът за победа на Лацио 1.28. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Коефициентът за победа на Аполон Лимасол 12.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лацио – Аполон Лимасол: Двубой Статистика

Тези два отбора са се срещали на груповите етапи на Лига Европа 2013/14.

Лацио взе четири точки от двата мача тогава.

Първият мач на кипърската земя завърши с безрезултатно равенство, докато Бианкоселести се появи на върха в обратната среща на Олимпико (2-1).

Лацио – Аполон Лимасол: Прогноза

Аполон имаше доста лоша кампания миналия сезон в Лига Европа. Трудно ще се справят по-добре този път покрай Марсилия, Айнтрахт Франкфурт и Лацио, но главният треньор Софронис Августи ще има причини да се задоволи с квалификацията.

Кипърският елит елиминира Базел в плейофите. Те стартираха националната лига в някакъв стил и в събота изстреляха пет гола срещу Пафос.

Въпреки това Аполон нямат добри резултати когато пътуват. Те загубиха пети от последните шест мача срещу Лига Европа. Поредицата включва поражения в победите над Stumbras, Dinamo Brest и Basel в този мандат на квалификационната им кампания.

Лацио са огромен фаворит между двата отбора. Кипърците със сигурност ще се затруднят да защитят целта си от атакуващата линия, водена от Ciro Immobile. От другата страна, Лацио запази нещата си здрави в защита в последните две срещи от серия А. По този начин забелязваме стойността в подкрепа на Biancocelesti, за да задържат мрежата си празна и тук.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com