Лацио – Болоня bet365

Двубоят Лацио – Болоня от Серия А на Италия ще се проведе на 29 Февруари (събота) от 16:00 часа. Лацио продължиха впечатляващия си тласък за титлата миналия уикенд, преминавайки с победа с 3:2 в труден сблъсък с Дженоа. Лацио вече е на пет точки от трето класиращия се Интер.

Коефициентът за победа на Лацио е 1.50. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Болоня е 6.50. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лацио – Болоня: Статистика Н2Н

Като домакин, Лацио не е губил от Болоня в последните 6 срещи помежду им.
Преди година Лацио бяха номер 6 в класирането с 41 точки. Сега са номер 2 с 59 точки.
Лацио нямат загуба в последните си 6 мача.

Лацио – Болоня: Прогноза

Лацио е с толкова богата точкова игра у дома, че това би трябвало да е сблъсък с много цели. Половината от пътуванията на Болоня и 54% от домакинските мачове на Лацио са завършили с поне четири гола, така че ще залагаме за победа за домакините и над 2.5 отбелязани гола в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com