Лацио – Динамо Киев четвъртък, 08 Март

Двубоят между Лацио – Динамо Киев ще се проведе на 08 Март (четвъртък) от 22:05 часа в среща от Лига Европа. Лацио имаше турбулентна седмица и ще бъде интересно да видим как това ще се отрази на първата им среща от последниата им среща в 16 кръг срещу Динамо Киев.

Коефициентът за победа на Лацио 1.44. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Динамо Киев e 8.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Лацио – Динамо Киев: Двубой Статистика

Двете страни не са имали шанса да се срещнат по-рано.

Лацио – Динамо Киев: Прогноза

Динамо Киев показа уязвимост в гърба както в Лига Европа, така и в местната кампания (особено при гостуванията) и едва ли можем да ги видим да спрат талисмана на Лацио за Чиро Имобиле тук.

Визитата на украинците ще бъде перфектният повод за домакините да засилят доверието си след споменатите по-горе неуспехи и ние вярваме, че Бианкоселести ще претендира за убедителна победа и ще затвори срещата в първия кръг пред своята  публика в четвъртък.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com