Лацио – Интер 20 май

Двубоят между  Лацио – Интер ще се проведе на 20 май (неделя) от 21:45 часа в среща от Серия А на Италия.  Натиска на Интер за Шампионската лига бе осуетен не от друг, а от Сасуоло, срещу които загубиха в последния кръг. 

Коефициентът за победа на Лацио е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на  Интер е 2.80Вижте ТВ Програма за мача тук.

Лацио – Интер: Статитика Н2Н

Отборите имат по 3 победи и 2 равенства от последните 8 срещи във всички състезания.
В началото на сезона изиграха скучно равенство
Лацио загуби 2 от последните си три домакински мача срещу Интер, като спечели другия.
Отборът на Симон Инзаги обаче спечели 4 поредни домакински мача срещу Интер между 2010 и 2014 г.

Прогноза
Накратко, това е плейоф за последното място на Шампионска лига. Интер са несигурни при гостувания срещу отбори в горната половина на класирането. Те имат безголови равенства срещу Ювентус и Наполи, както и равенства срещу Фиорентина, Аталанта и Милан.

Лацио се нуждае от една точка, за да си осигури място и вероятно ще играят без Иммобиле, след като той пропусна другите два мача. Nerazzurri отчаяно ще се нуждаят от победа и ще влязат в тази игра със силен отбор. Възможно ли е защитата на Лацио, която от време на време пропуска, да не може да удържи атаката?

Интер да изравни или победи – двоен шанс
Над 2.5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Серия А са: Nike, Panini, TIM.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com