ЛА Галакси – Орландо Сити bet365 mobile

Двубоят между ЛА Галакси – Орландо Сити ще се проведе на 30 юли (понеделник) от 04:30 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. LA Galaxy ще търсят четвъртата си победа за домакинство на трона и ще удължат безпомощния си манш до 10 мача, когато в неделя вечерта посрещат разкъсания град Орландо.

Коефициентът за победа нa ЛА Галакси  е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Орландо Сити е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ЛА Галакси – Орландо Сити: Двубой статистика

Отборите са се срещнали само 3 пъти в историята на MLS и веднъж във всеки от последните сезони.

Всички игри доведоха до победа за отбор, който играе у дома и по този начин Орландо води цялостната h2h с 2 победи до 1 поражение.

Всяка от тези срещи видя най-малко три гола и двата отбора вкараха в последните две срещи.

ЛА Галакси – Орландо Сити: Прогноза

Галакси влизат в уикенда срещу Орландо Сити като ясни фаворити, тъй като те не са победени в последните си 8 мача за MLS, за разлика от посетителите, които са загубили 11 от последните си 12 мача.

Нито една от страните няма сигурна отбрана, Орландо е може би най-лошата, затова подкрепата над 3.5 гола е риск за инвестицията.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG