ЛА Кингс – Минесота Уайлд петък 09 Ноември

Двубоят между ЛА Кингс – Минесота Уайлд ще се проведе на 09 ноември (петък) от 05:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. Съперниците се изправят един срещу друг за втори път тази кампания, като първата има схватка, провела се на 25 октомври в Сейнт Пол, завърши при резултат 4-1 в полза на „дивите“.

Залози за победа на Кингс този път се приемат с коефициент 1.90, а линията затова домакините първи да стигнат до три гола се котира със стойност 2.35. Шансовете на Уайлд да ликува с пълния комплект точки са оценени на 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гореспоменатата загуба в Минесота доведе до треньорска рокада при калифорнийци. Като на поста застана Уили Дежардин, заменил Джон Стивънс. Под ръководството на Дежардин „кралете“ записаха три победи в четири мача, в това число в последните два сблъсъка.

Във вторник Кингс се наложи над Анахайм Майти Дъкс у дома с 4-1. В това калифорнийско дерби Илия Ковалчук, който е най-полезният играч на тима до тук с 14 точки и пет гола, заби едно попадение и подаде за още две. Колегата му в атака Дъстин Браун има три гола и две асистенции след завръщането си от контузия и ще иска да продължи в същия дух.

Минесота загуби с 3-4 като гост на Сан Хосе Шаркс по-рано тази седмица. Преди което можеше да се похвали със седем победи в осем мача. „Дивите“ са пети на Запад с 18 точки от 14 срещи, а в последните си четири мача навън имат два успеха и също толкова поражения.

Ветеранът Ерик Стаал може да пропусне втори пореден сблъсък заради настинка. Серията на Микаел Гранлунд от 10 поредни мача с точки приключи. След като не успя да покачи актива си в Сан Хосе. Въпреки това Гранлунд остава сред най-резултатните играчи на отбора, заедно с Зак Парис и Райън Сътър, като и тримата са с по 13 точки.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com