Леванте – Валенсия събота 07 Декември

Двубоят Леванте – Валенсия от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 07 декември (събота) от 19:30 часа. Пробив от три победи в четири мача, включително огромен успех у дома срещу Барселона в мач 12, насочи Леванте на разстояние от зоната на изпадащите след слаб старт на кампанията.

Коефициентът за победа на Леванте е 3.20. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Валенсия е 2.15. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леванте – Валенсия: Статистика Н2Н

Като домакин, Леванте не е губил от Валенсия в последните 6 срещи помежду им.
Преди година Леванте бяха номер 6 в класирането с 22 точки. Сега са номер 11 с 20 точки.
Преди година Валенсия бяха номер 15 в класирането с 18 точки. Сега са номер 8 с 23 точки.

Леванте – Валенсия: Прогноза

Ние също така предпочитаме и двата отбора да отбележат гол, което беше и резултатът в последните четири срещи в Ла Лига между отборите. И двата отбора са регистрирали победа в последните четири гостувания на Валенсия, като същото се прилага в четири от последните пет мача на Леванте и три от последните им четири мача пред собствените им привърженици. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com