Леванте – Реал Мадрид 22 Февруари

Двубоят Леванте – Реал Мадрид от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 22 Февруари (събота) от 22:00 часа. След поражението в Копа Дел Рей с 3-4 срещу Реал Сосиедад в предишния си мач в домакинството, Реал Мадрид претърпя поредната разочароваща нощ в Сантяго Бернабеу.

Коефициентът за победа на Леванте е 6.00. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.44. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леванте – Реал Мадрид: Статистика Н2Н

Марти Рожер е голмайстора на Леванте с 10 гола. Карим Бензема има 13 гола за Реал Мадрид.
Статистиката на Реал Мадрид като гост този сезон: 7-4-1.
Никола Вукчевич има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Леванте. Касемиро е с 8 за Реал Мадрид.

Леванте – Реал Мадрид: Прогноза bet365

Победа на Реал Мадрид и двата отбора да отбележат изглежда страхотен залог, а ние също така прогнозираме и над 2.5 отбелязани гола въз основа на скорошния среден резултат на Леванте и факта, че Лос Бланкос отбеляза 14 гола в своите последните пет мача във всички състезания.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com