Леванте – Селта Виго 22 Декември

Двубоят Леванте – Селта Виго от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 22 декември (неделя) от 19:30 часа. Леванте претърпя окаян старт до декември с 4-0 загуба от Хетафе и поражение в дербито с 2:4 у дома срещу Валенсия, но те показаха своята издръжливост и борещи се качества срещу Гранада миналия уикенд.

Коефициентът за победа на Леванте е 2.62. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Селта Виго е 2.55. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леванте – Селта Виго: Статистика Н2Н

Марти Рожер е голмайстора на Леванте с 6 гола. Яго Аспас има 6 гола за Селта Виго.
Статистиката на Селта Виго като гост този сезон: 1-2-5.
Последната домакинска победа на Леванте срещу Селта Виго бе през 2010.

Леванте – Селта Виго: Прогноза

Гостите успяха да отбележат във всеки от последните си четири гостуващи мача и могат да продължат тази тенденция тук срещу отбраната на Леванте, които са отстъпили във всеки от последните си четири излета у дома. Това обаче трябва да се окаже нищо повече от утеха, тъй като Леванте стреля с осем гола в последните си три мача у дома, което ще им даде огромна увереност срещу отбраната на Селта, която допусна десет гола в последните им четири мача като гост. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com