Левски победи с 1:0 сръбския Радник (Сурдулица)

Левски победи с 1:0 сръбския Радник (Сурдулица) в контрола на стадион „Георги Аспарухов“. Единственото попадение беше на Паулиньо в 5-ата минута от дузпа. Три от новите попълнения – Богдан Вашчук, Нуно Реиш и Луи Нганиони направиха дебют за столичани.

Проверката бе организирана по желанието на Славиша Стоянович, който искаше да пробва различни варианти и да види всичките си футболисти, които не взеха участие в официалните мачове след неговото пристигане на „Герена“. Тимът на „сините“ е в серия от пет поредни победи в Първа лига, а с този успех има шест поредни при Стоянович.
Капитанът Иван Горанов, който е с националния отбор на България, пропусна мача, както и бранителят Холмар Ейолфсон, който е с Исландия. Почивка получиха твърдите титуляри Кали Тиам, Давиде Мариани, Жерсон Кабрал, Габриел Обертан, а също така и Станислав Костов, които не бяха и сред резервите.
„Сините“, които играха за първи път със сивия си трети екип, започнаха срещата с трима дебютанти. Стоянович заложи за първи път на трима от привлечените през последните седмици – Богдан Вашчук, Нуно Реиш и Луи Нганиони. Естонецът бе опорен полузащитник, португалецът бе централен защитник, а французинът бе ляв бранител. Останалите титуляри бяха: Митрев, Найденов, Яблонски, Юруков, Нашименто, Паулиньо, Кабов, Буш.
Паулиньо пък се завърна от първата минута с гол. Бразилецът вкара от дузпа в 5-ата минута, а нарушението беше извършено срещу младия Кабов, който беше изведен от Паулиньо. Последваха удар с глава на Яблонски, който мина над гредата, както и изстрел от фаул на Нашименто, преминал покрай дясната греда на гостите. Паулиньо обра овациите на публиката след слаб удар със странична ножица.
Божич проби опасно веднъж през Луис Нганиони, а в 31-ата минута Пантелич стреля над гредата на Митрев. Две минути преди края на първата част Паулиньо се размина с втори гол, като от добра позиция стреля над вратата.
Втората част започна без промени в състава на Стоянович. Още в 47-ата минута гостите удариха гредата, след като Митрев не се намеси добре при силен изстрел на Ристович от фаул. Стражът опита да боксира, но топката отиде в горната греда и излезе в корнер. Хубава атака на „сините“ завърши с точен шут на Нганиони, който вратарят изби. При добавката Вашчук пропусна да удвои. Отново той прова удар в 62-ата минута. Секунди преди това Станислав Иванов, Ривалдиньо и Антони Белмонт влязоха на местата на Буш, Юруков и Кабов. Нова хубава атака завърши с удар на Вашчук, който отиде в ръцете на вратаря.
Митрев спаси Левски в 67-ата минута, когато Пантелич остана сам срещу него, но стражът майсторски се намеси и запази вратата си суха.
В игра влязоха още Милош Цветкович, Мартин Петров, Аймен Беаид, Илия Димитров и Алекс Боримиров, но до 90-ата минута чисти положения не бяха създадени, докато сърбите опитаха да стигнат до равенството. Ривалдиньо имаше шанс да удвои едва в последните секунди. Бразилецът обаче се опита да прехвърли вратаря с прекалено слаб удар.
Единствено Митрев, Яблонски и Нганиони играха пълни 90 минути.
„Сините“ ще получат почивка, след което от вторник започват подготовка за гостуването на Локомотив (Пловдив) на „Лаута“.
ЛЕВСКИ – РАДНИК 1:0
1:0 Паулиньо (5-дузпа)

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.