Левски си гарантираха бараж за класиране в Лига Европа

Левски е бронзов медалист в Първа лига за сезон 2017/2018. „Сините“ победиха с 2:0 Верея в последния мач от шампионския плейоф на първата шестица, като си гарантираха бараж за класиране в Лига Европа. Герой за столичани беше Паулиньо, който отбеляза и двата гола през втората част.

Бразилецът се разписа с два красиви удара в 59-ата и 71-ата минута. Баражът през другата седмица срещу Черно море ще се играе на стадион „Георги Аспарухов“.
Интересното е, че преди 12 месеца Левски отново играха бараж за евротурнирите. Тогава срещата беше срещу Верея, а столичани спечелиха едва след дузпи, като дори старозагорци имаха предимство от два точни изстрела.
През първата част на „Трейс Ареса“ играчите на гостите пропуснаха няколко положения, а Даниел Наумов спаси няколко положения, като през втората част парира още няколко удара, но пред изстрелите на Паулиньо беше безпомощен. „Сините“, които бяха трети в класирането преди мача, имаха нужда от една точка, за да си гарантират мястото на баража за Лига Европа. Там вече ги чакаше Черно море.
Столичани можеха да не се класират, ако бяха загубили в Стара Загора и Берое беше победил ЦСКА-София , но нито едно от двете не се случиха, тъй като „червените“ спечелиха с 1:0.
Интересното бе, че Делио Роси заложи на 18-годишния вратар Петър Иванов, който дебютира за първия тим. Младокът бе предпочетен пред Димитър Шейтанов, докато капитанът Божидар Митрев и Николай Кръстев са извън групата поради различни проблеми. Италианецът бе направил още пет промени от загубата с 2:3 от „червените“. От първата минута се завърнаха Холмар Ейолфсон, Давид Яблонски, Жорди Гомес, които бяха наказани, и Антонио Вутов. Ивайло Найденов също започна, след като Филипе Нашименто се контузи на загрявката.
Още в първата минута Ривалдиньо стреля, а Панайотов от малък ъгъл прати топката извън вратата. Гостите продължиха да атакуват, но няколко добри центрирания не доведоха до гол.
В 23-ата минута Прохазка удари горната греда, след като получи подаване с глава от Яблонски. Словакът стреля от въздуха, но топката облиза горната греда и излезе в аут.
Младият вратар Даниел Наумов изби опасен удар с глава на Прохазка в 35-ата минута, а 120-секунди след това стражът беше блестящ. Младежкият национал на България първо парира със сетни усилия силен удар на Панайотов, а при добавката спря и Вутов, който от пет метра пропусна.
20-годишният вратар на Верея отново беше последна преграда пред гола, като в 43-ата минута парира удар на Ривалдиньо. Бразилецът получи топката от Горанов, но не успя да се разпише от нялкоко метра.

Второто полувреме започна с нов натиск на гостите. Вутов изпусна поредното добро положение в 53-ата минута, когато с глава стреля от няколко метра в Наумов. Седем минути по-късно Паулиньо нахлу отляво, преодоля Здравко Илиев и с изстрел матира стража на домакините. Седмицата прати топката в горния ляв ъгъл на Верея, като отбеляза поредното си попадение.
Страхотен изстрел на Жорди Гомес беше спасен от Наумов, а в 71-ата минута Левски поведе с 2:0.
Голът отново беше на Паулиньо, който този път отбеляза още по-красиво попадение. Крилото отново прати топката в горния ляв ъгъл, като записа своя осми гол за сезона от 15 мача в Първа лига.
Попадението е шесто в последните пет мача от шампионата за него.
Габриел Обертан се завърна в игра, но играчите на Роси не успяха да вкарат нов гол.
Така Левски записа трети пореден успех над Верея под ръководството на италианския треньор, който пристигна часове след поражението с 0:2 през август на „Трейс Арена“ в първия от четири мача между двата тима.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.