Левски срещу ЦСКА-София

Левски приема ЦСКА-София в централния двубой от 23-ия кръг на Първа лига днес от 14,30 часа на националния стадион „Васил Левски“.

Мачът противопоставя втория и третия в класирането и от изхода му в голяма степен зависи кой ще завърши като подгласник на откъсналия се много напред в класирането Лудогорец. Засега с предимство са „сините“, които имат 45 точки, докато „червените“ изостават с три, но при успех днес могат да ги стопят.

Левски влиза в мача след серия от три мача без победа срещу наглед леки съперници, което доведе до смяната на треньора Елин Топузаков с Николай Митов.

ЦСКА-София пък не е допуснал гол през пролетта, но и трудно бележи, а в предишния кръг завърши 0:0 с Ботев Пловдив на „Българска армия“.

Митов има трудна задача да сглоби състав, след като от сметките отпаднаха Йоргачевич, Пиргов, Александър Александров, Огнянов, Сандберг и Веселин Минев, за когото има минимален шанс да вземе участие. В защитата ще има пренареждане, а в атака ще се разчита на Бабатунде Адениджи, върху когото лежат „сините“ надежди за победа.

В състава на Стамен Белчев пък се завръща Станислав Манолев, който ще заиграе отдясно на защитата. Другите пред вратата на Китанов ще са Бодуров, Чорбаджийски и Недялков. Двойката халфове ще са Бумал и Пинто, а пред тях ще застане и звездата на тима Руи Педро. В нападение ще действат бързаците Арсенио, Кранга и Меркадо.

Вероятни състави:

Левски: Митрев, Александров, Лукин, Яблонски, Минев, Де Ноойер, Костадинов, Прохазка, Бурабия, Нар, Адениджи.

ЦСКА-София: Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Бодуров, Манолев, Бумал, Пинто, Педро, Кулма, Меркадо, Каранга.
bet365

Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.