Леганес – Валенсия 1 април

Двубоят между Леганес – Валенсия ще се проведе на 1 април (неделя) от 17:15 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания.  Леганес ще опита да запази добрата си поредицата от две победи и равенство в последните три домакински изяви в Ла Лига. 

Коефициентът за победа на Леганес е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на  Валенсия е 2.05Вижте ТВ Програма за мача тук.


Леганес – Валенсия: Статитика Н2Н

Вратовръзката „от главата до главата“ изцяло подкрепя Валенсия, която спечели всяка от петте срещи с легионерите.

Сблъсъкът на този мандат бележи разрушителна победа с 3: 0 за Лос Че в Местала.

Прогноза

Валенсия имаше страхотен сезон и трябва да уважим факта, че са спечелили шест от последните седем мача.

От друга страна, Leganes не са загубили нито един от последните три домакински мача в състезанието и те могат да бъдат твърди орехи да се спукат в собствения си заден двор.

Не предлагаме високи залози тук, поради което ще преследваме малко по-високи коефициенти и ще отидем с Валенсия, за да спечелим и BTTS, както и Валенсия, за да спечелим точно с една залог за гол.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com