Леганес – Джирона сряда, 20 Септември

Двубоят между Леганес – Джирона ще се проведе на 20 септемвти (сряда) от 21:00 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. В 5-ия кръг на испанската Ла Лига, Леганс е домакин на Джирона в Estadio Municipal de Butarque.

Коефициентът за победа на Леганес 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози за това Джирона да победят се приемат със ставка 3.80.

Леганес – Джирона: Двубой статистика

Leganes и Girona не са се срещали от сезон 2015/2016 на Segunda Division. Досега те са имали само 4 срещи. Два пъти завърши с равенство и два пъти Джирона излезе като победител. Във всичките четири мача и двата отбора отбелязаха. Само след като двубоят завърши с по-малко от три гола, отбелязани като цяло.

Леганес – Джирона: Пригноза

Въз основа на всичко по-горе, могат да се очакват по-малко от три цели. Алтернативен залог може да бъде, че домакините ще могат да извлекат всички предимства на своята трева и да спечелят три точки от този мач.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG