Леганес – Селта Виго неделя 08 Декември

Двубоят Леганес – Селта Виго от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 08 декември (неделя) от 19:30 часа. Селта Виго ще остане разочарован да излезе само с точка от миналия уикенд след 0:0 срещу Валядолид в Балаидос, въпреки че резултатът докара отбора на Оскар Гарсия по-близо до безопасността.

Коефициентът за победа на Леганес е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Селта Виго е 3.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леганес – Селта Виго: Статистика Н2Н

Леганес не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на Леганес като домакин този сезон: 1-1-6.
Мачове от миналия сезон: 0-0 (Леганес домакин) и 0-0 (Селта Виго домакин).

Леганес – Селта Виго: Прогноза

Ние даваме вота си за домакините, които да вземат трите точки, тъй като те се стремят да излязат от зоната на изпадащите, въз основа на големия обем на пораженията и доброто представяне домакините напоследък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com