Леганес – Уеска 12 bet365 laliga

Двубоят Леганес – Уеска от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 12 януари (събота) от 14:00 часаHuesca подобри дебютната си кампания с втора победа за сезона преди седем дни срещу Real Betis в El Alcoraz. Екипът показа фантастичен дух и обърна резултата, след като допусна първия гол в мача.

Коефициентът за победа на Леганес е 1.95. Равенството в мача е оценено с 3.25.  Коефициентът за победа на Уеска  е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леганес – Уеска: Статистика Н2Н

КД Леганес не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на КД Леганес като домакин този сезон: 3-4-1.
СД Хуеска са в серия от 8 поредни загуби като гост.

Леганес – Уеска: Прогноза

Мачовете на Леганес бяха с малко голове напоследък. Нито един от последните пет мача, които изиграха, не постигнаха три или повече гола, три завършиха с по-малко от два. Легионерите вкараха само един гол в последните три мача в лигата.

Като се има предвид, че този мач има огромно значение и за двата екипа, имаме основания да очакваме нисък резултат отново, като основното действие ще се случва в центъра на игрището.
Под 2.5 гола FT
Равенство на полувремето

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.    bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG