Легия Варшава – Рейнджърс 22 Август

Двубоят между Легия Варшава – Рейнджърс ще се проведе на 22 август (четвъртък) от 21:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Рейнджърс е в плейофния кръг на Лига Европа, което означава, че са на 180 минути от завръщане в груповата фаза. Това е още едно доказателство за обрат в европейските богатства на клуба на Стивън Джерард.

Коефициентът за победа на Легия Варшава е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Рейнджърс е 2.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Легия Варшава – Рейнджърс: Статистика Н2Н

Рейнджърс нямат загуба в последните си 13 мача.
Легия Варшава нямат загуба в последните си 7 мача.
Рейнджърс са в победна серия от 5 мача.

Легия Варшава – Рейнджърс: Прогноза

Домакините са непобедени в седем мача в Лига Европа, докато те изградиха добра форма у дома с само една загуба в последните си 11 мача тук. Домакините излизат от тесен кръг от мачове, като единственият гол е отбелязан в последните три на това място. В Лига Европа те загубиха само веднъж в осем домакински мача, като през това време спечелиха само три. Последната им тенденция е към равенства, като четири от последните им седем в това състезателно ниво завършват по този начин.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com