Лейтън Ориент – Солихъл Мурс 04 Септември

Двубоят Лейтън Ориент – Солихъл Мурс от Националната лига на Англия ще се проведе на 04 септември (вторник) от 21:45 часа. Лейтън Отиент ще бъдат домакини на Солихъл Мурс в деветия кръг на Английската национална лига във вторник вечерта.

Коефициентът за победа на Лейтън Ориент е 1.95.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Солихъл Мурс е 3.60. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лейтън Ориент – Солихъл Мурс: Статистика Н2Н

Статистиката на Лейтън като домакин този сезон: 2-2-0.
Преди година Solihull Moors FC бяха номер 22 в класирането с 7 точки. Сега са номер 6 с 16 точки.
Лейтън нямат загуба в последните си 13 мача.

Лейтън Ориент – Солихъл Мурс: Прогноза

Въпреки че и двете страни успяха да съберат същия брой точки досега, домакините се смятат за фаворити в този сблъсък. Вярваме, че те са повече от способни да запазят доброто си състояние и да резервират още три точки.

И двата отбора са участвали в мачове с високи резултати досега през сезона и се очаква те да продължат по същия начин. Този мач трябва да надвиши 2,5 марж и тълпата да може да се наслаждава на ефективен сблъсък.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Национална лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Националната лига са: bet365, bet365 mobile .bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG