Леонид Слътски: Това е ключов момент bet365

Леонид Слътски заяви, че следващият мач на Хъл Сити ще покаже как играчите му реагират на невероятен стрес, след загубата с 5-0 срещу  Дарби.

„Рамс“ вкараха четири гола в първото полувреме в петък, и така брилянтното начало на тигрите в кампанията на Чемпиъншип видя своя край.

Матей Вддър вкара два пъти преди Къртис Дейвис да се отправи към вратата на бившия си клуб, а след това и Брадли Джонсън. Джонсън вкара отново от 20 ярда през второто полувреме за да достигне до резултата 5: 0.

Крайният резултат можеше да бъде много различен, но Себастиан Ларсон не успя да изстреля дузпата си, когато резултатът беше само 1-0 за отбора на Гари Ровет.

Слътски каза: „Преди всичко трябва да се извиня на нашите привърженици, защото не заслужават този резултат. Съжалявам, защото аз подготвяих отбора, и вината е моя когато отборът загуби.“

„Следващият мач ще покаже как реагираме на невероятния стрес. За мен е много важно да се съсредоточим върху следващия мач и да се подготвим много сериозно.“

„Сега, за мен и за отбора, мисля, че това е ключов момент през този сезон.“

Дерби има вероятност 10/3 да получат промоция през този сезон, докато Хъл са с вероятност 9/1.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG