Лестър – Евертън неделя 01 Декември

Двубоят между Лестър – Евертън ще се проведе на 01 декември (неделя) от 18:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Лестър може да няма много голям шанс да повтори тази удивителна среща за титлата във Висшата лига, но начинът, по който се представят този сезон, е не по-малко впечатляващ от онези дни на слава от 2015/16.

Коефициентът за победа на Лестър е 1.60. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Евертън е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лестър – Евертън: Статистика Н2Н

Статистиката на Лестър като домакин този сезон: 5-1-0.
Лестър не са губили в последните 9 свои домакинства.
Преди година Евертън бяха номер 6 в класирането с 22 точки. Сега са номер 16 с 14 точки.

Лестър – Евертън: Прогноза

Основният проблем на Toffees през този сезон е липсата на заплаха за постигане на цели. Те имат средно само по един гол на мач в лигата, а в неделя се изправят срещу страната на Лестър, която запази мрежата си празна четири поредни срещи във Висшата лига. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG