Лестър – Ливърпул bet365

Двубоят между Лестър – Ливърпул ще се проведе на 19 септември (вторник) от 21:45 часа в мач от Купата на Лигата на Англия. Лестър и Ливърпул ще се срещнат два пъти тази седмица, тъй като те ще се срещнат и на 23 септември във Висшата лига. Ливърпул се очаква да се завъртят за този мач като основен фокус ще бъде върху EPL и UCL този сезон.

Коефициентът за победа на Лестър е 3.10Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Ливърпул да победят се приемат със ставка 2.37.

Лестър – Ливърпул: Двубой статистика

Мачовете между Лестър и Ливърпул обикновено са трудни за прогнозиране, ако погледнем историята на h2h. През последните 5 h2h игри има 3 победи за The Reds и 2 за The Foxes.

 

Лестър – Ливърпул: Прогноза

Клоп много вероятно ще промени обичайните си единайсет и гледайки слабата форма на Ливърпул в последните 3 мача, вероятно ще видим раздразнение от страна на Крейг Шекспир.

Освен това, рекордът на Лестър в Карабао Купа е окуражаващ, тъй като те не са загубили в последните си 5 мача.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG