Лестър – Манчестър Юнайтед 3 февруари bet365

Двубоят Лестър – Манчестър Юнайтед от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 3 февруари (неделя) от 16:05 часаМъжете на Солскяер бяха задържани до равенство 2: 2 на собствена територия от Бърнли тази седмица. Това беше мач, който се очакваше да спечелят от Червените дяволи, но Clarets бяха в брилянтна форма.

Коефициентът за победа на Лестър Сити е 3.60. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на  Манчестър Юнайтед е 2.15. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лестър – Манчестър Юнайтед: Статистика Н2Н

Лестър не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Джейми Варди е голмайстора на Лестър с 7 гола. Пол Погба има 9 гола за Ман Юнайтед.
Ман Юнайтед са в серия от 4 поредни победи като гост.

Лестър – Манчестър Юнайтед: Прогноза

Манчестър Юнайтед се разви под Оле Гунар Солскяер и те са се превърнали в екип, способен да продуцира добри изпълнения седмица след седмица. Отборът отбелязва средно 2.6 гола за мач, което е перфектен индикатор за бързото им подобряване.

Лестър може да бъде тестер за силните отбори в лигата, както видяхме в техните победи срещу Челси и Сити в навечерието на Коледа. Не мисля обаче, че те имат качеството да произвеждат такива мачове редовно. Жребият срещу Ливърпул може да им даде известно доверие, но Юнайтед трябва да бъде разлика между всичките.

FT Резултат – Манчестър Юнайтед да спечели

И двата отбора да отбележат гол в мача

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG