Лестър Сити – Астън Вила 09 Март

Двубоят между Лестър Сити – Астън Вила ще се проведе на 09 Март (понеделник) от 22:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Последната среща на Лестър във Висшата лига завърши със загуба с 1:0 срещу Норич, и като се има предвид как преминаха последните им изяви, те всъщност се готвят за четвърти финал този сезон.

Коефициентът за победа на Лестър Сити е 1.36Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Коефициентът за победа на Астън Вила е 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лестър Сити – Астън Вила: Двубой Статистика

Джейми Варди е голмайстора на Лестър с 17 гола. Джак Грийлиш има 7 гола за Астън Вила.
Като домакин, Лестър не е губил от Астън Вила в последните 3 срещи помежду им.
Астън Вила нямат победа в последните си 5 мача като гост.

Лестър Сити – Астън Вила: Online Прогноза

Очакваме обаче победа за домакините. „Лисиците“ имат средно 1.86 гола на домакински мач този сезон и са вкарали точно два пъти в шест от тези 14 мача. Те също така са допуснали 1,07 гола на домакински мач, а Вила имат средно 1,14 гола на мач и смятаме, че домакинската победа и двата отбора да отбележат си заслужават залозите в този мач.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com