Лестър Сити – Валенсия сряда 01 Август

Двубоят между Лестър Сити – Валенсия ще се проведе на 01 август (сряда) от 21:45 часа в Приятелска среща на Елитните Клубове. Точно преди четири месеца Барселона посети Стaдио Олимпико за последно, а сега очакваме една съвсем директна вечер.

Коефициентът за победа на Лестър Сити е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25Залози за това Валенсия да победят се приемат с коефициент 2.80. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Лестър Сити – Валенсия: Двубой статистика

Барселона и Рома се срещнаха седем пъти, като и двете страни претендират за три победи, едно равенство и три поражения в тези игри. Последното заседание бе само преди няколко месеца, а Рома победи Барселона с далечни голове в Шампионската лига след 4-4 резултатна линия.

Лестър Сити – Валенсия: Прогноза

Барселона спечели пет от последните си седем мача за международни шампионати в нормално време.
Рома са спечелили само два от общо деветте си мача от международен шампионат.
Рома загубиха с 4-1 срещу Спърс в първия си мач на МТК от лятото. Страната на Спърс, която Барселона победи със санкции само няколко дни по-късно.

Оферта bet365 информира, че за всички Приятелски мачове са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG