Лестър Сити победи с 2:0 Челси

Лестър Сити победи с 2:0 Челси . Уилфред Ндиди в 6-ата и Джеймс Мадисън в 41-ата минута донесоха успеха на своя тим, който бе трети пореден и отново показа, че играчите на Брендън Роджърс ще са важен фактор в битката за топ 4.

Лестър откри резултата в 6-ата минута Харви Барнс не успя да отправи удар, но така топката се озова в Ндиди, който с хубав шут от границата на наказателното

поле вкара с помощта на гредата за 1:0.

В 15-ата минута Мадисън отправи бомбен изстрел, който се отби от напречната греда.

Първата възможност за Челси бе в 20-ата минута. Рийс Джеймс стреля от малък ъгъл и Шмайхел трябваше да спасява. При последвалия корнер гостите Тиаго Силва също притесни датчанина с глава, но той отново се намеси успешно.

Лондончани създадоха още една голова възможност в 33-ата минута, когато организираха атака на скорост, която бе завършена с удар на Хъдсън-Одой, но неточен.

Само минута по-късно Варди бе изведен сам срещу вратаря, опита да го прехвърли, но Менди се намеси хладнокръвно и спаси.

В 38-ата минута ВАР имаше решаваща роля. Първоначално съдията отсъди дузпа за препъване на Еванс срещу Пулишич, но след разглеждане на ситуацията се видя, че нарушението е извън наказателното поле и вместо дузпа бе даден фаул. Маунт изпълни наказателния удар, но крайно неточно.

В 41-ата минута Лестър удвои преднината си. Топката бе пратена в наказателното поле с дълъг пас, Варди не успя да играе с нея, но тя стигна до Мадисън, който елегантно я насочи във вратата за 2:0.

„Лисиците“ можеха да вкарат трети гол още в началото на втората част. В 50-ата минута Олбрайтън центрира за Джъстин в наказателното поле и той стреля с глава, като топката мина на сантиметри от вратата.

Минута след това Ейбрахам стреля с глава след корнер, но не успя особено да затрудни Шмайхел.

В 55-ата минута Лестър вкара трети гол чрез Олбрайтън, но той не бе зачетен заради засада.

В 57-ата минута Тилеманс бе изведен в наказателното поле, но ударът му бе отразен от вратаря.

Челси можеше да се върне в мача в 86-ата минута, но гол на Тимо Вернер не бе зачетен заради засада.

В добавеното време Зиеш се освободи и отправи удар, който затрудни Шмайхел, но стражът все пак успя да укроти топката.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте пряко и прави залози на живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Лестър Сити победи с 2:0 Челси