Лестър Сити – Уигън събота 04 Януари

Двубоят Лестър Сити – Уигън от FA Cup ще се проведе на 04 Януари (събота) от 19:31 часа. Кандидатите за изпадане във Висшата лига на Лестър Сити за домакинство на шампионата на стадион „Кинг Пауър“ в събота, в състезание за трети кръг на ФА Къп, което трябва да се окаже рутинно за лисиците.

Коефициентът за победа на Лестър Сити е 1.14. Равенството в мача е оценено с 8.50. Коефициентът за победа на Уигън е 17.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лестър Сити – Уигън: Статистика Н2Н

Сити бяха невероятно последователни на King Power Stadium този сезон, загубиха само един от 10-те мача, които оспорваха през лятото, а Foxes победиа в 12 от последните си 15 мача у дома.

Лестър Сити – Уигън: Прогнозa

По-удобната домашна обстановка на лисиците трябва да допринесе за тяната домининация и ние ги съветваме да отбележат още три гола срещу обикновения външен вид на Уиган този уикенд. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG