Лестър Сити – Шефилд Юнайтед, 16 февруари

Двубоят между Лестър Сити – Шефилд Юнайтед ще се проведе на 16 февруари (петък) от 21:45 часа в среща от  ФА Къп.  Шефилд Юнайтед ще се надява да отмъсти за домакинското си поражение от 1: 4 срещу Лестър Сити, когато отборитр се срещнаха в ранните етапи на този сезон на Карбао Купата. Съдбата отново ги събра в много по-важния последен 16-ти кръг на Купата на ФА.

Коефициентът за победа на Лестър Сити е 1.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Залози за това Шефилд Юнайтед да победят се приемат със ставка 6.50.

Лестър Сити – Шефилд Юнайтед: Н2Н статистика

Лестър води в H2H статистиката за срещите между отборите с шест победи преди 62-ата си среща с Блейдс.

Лисиците са напълно господстващи в най-новата история на Н2Н срещите, спечелвайки три и от последните четири срещи, като има и 1 равенство.

Трябва да споменем, че изминаха седем години, откакто тези две страни последно се срещнаха преди 1-4 победата за Лестър в този сезонна Купата на Лигата.

Прогноза

Лисиците обикновено са доста плодотворни на Кинг Пауър напоследък и вярваме, че имат каквото е нужно, за да потвърдят пропастта в качеството между себе си и Шефилд Юнайтед отново в петък.

Домакинската победа ес приличен коефициент, а Лестър Сити си заслужава подкрепата да вкара повече от един път.

Лестър Сити да спечели

Лестър Сити над 1,5 гола

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG