Лестър – Уест Хям събота 27 октомври

Двубоят Лестър – Уест Хям от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 27 октомври (събота) от 19:30 часа.  След 3-1 загуба за Стрелците, Лисиците ще бъде домакин на Чиковете в десети кръг. Лисиците се борят да се справят с непоследователоостта си. Последно имат 2 загуби.

Коефициентът за победа на Лестър  е 2.15 Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на  Уест Хям  е 3.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лестър – Уест Хям: Статистика Н2Н

Хари Магуайър има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Лестър. Робърт Снодграс е с 4 за Уест Хям.
По време на последните 14 срещи с Лестър като домакин, Лестър спечели 4 пъти, при 5 равенства и 5 победи за Уест Хям. Головата разлика е 17-14 в полза на Уест Хям.
Мачове от миналия сезон: 0-2 (Лестър домакин) и 1-1 (Уест Хям домакин).

Прогноза

Двата отбора ще влязат в мача за да спечелят. Тази среща в събота има много добра възможност за всеки отбор да докаже своята сила.

Уест Хям е без ключовите си играчи и домакинът може да се възползва от възможността да доминира. Домакината остава фаворит за спечелване на тази игра, въпреки че няма да видим много голове тук.

Лестър Сити да спечели

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG