Ливърпул – Борнемут bet365

Двубоят между Ливърпул – Борнемут ще се проведе на 07 Март (събота) от 14:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Ливърпул, отбор, който изглеждаше толкова недосегаем за толкова дълъг период от време, най-накрая получи спад във формата си през последните няколко седмици.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 1.22Равенството в сблъсъка е оценено на 6.50. Коефициентът за победа на Борнемут е 13.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Борнемут: Двубой Статистика

Борнемут не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Ливърпул.
Фабиньо има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Ливърпул. Джеферсон Лерма е с 9 за Борнемут.
Като домакин, Ливърпул не е губил от Борнемут в последните 5 срещи помежду им.

Ливърпул – Борнемут: Online Прогноза 365prognozi

Хората на Юрген Клоп спечелиха с 2:0 в три от последните си шест мача в домакинската лига и вкараха точно два гола в шест от домакинските си мачове във Висшата лига този сезон. Средната оценка на Борнмут от 1,71 гола, допуснати като гост, прави прогнозата победа за Ливърпул до нула да изглежда добър избор.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com