Ливърпул – Евертън 2 декември bet365

Двубоят Ливърпул – Евертън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 2 декември (неделя) от 18:15 часа. Червените са точно зад Ман Сити, само с 2 точки разлика. С 10 победи в 13 мача, Ливърпул са 2-ри в класирането. Те имат най-добрата защита, която до момента допусна само 5 гола.

Коефициентът за победа на  Ливърпул  е 1.40 Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Евертън е 9.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Евертън: Статистика Н2Н

Като домакин, Ливърпул не е губил от Евертън в последните 20 срещи помежду им.
Трент Арнолд има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Ливърпул. Идриса Гай е с 3 за Евертън.
Ливърпул са в серия от 3 поредни домакински победи.

Ливърпул – Евертън: Прогноза

Домакините не са загубили мач във Висшата лига. Те също са в серия 3 поредни победи у дома. Така че можем да се надяваме, че отборът на Клоп ще доминира у дома. Неговия отбор има по-добра защита и атака от опонентите си за неделя.  Нападатели като Salah, Mane и Firmino  помогнаха на отбора да вкара общо 26 гола в лигата.

Ливърпул вкара 4 гола в 2 от последните си 3 домакински мача. В 5 от последните 7 мача, в които гостите играха далеч от дома, крайният резултат бе над 2.5 гола.

НТ / FТ: Ливърпул / Ливърпул
Над 2.5 гола

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclaysbet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG