Ливърпул и Байерн (Мюнхен) не успяха да излъчат победител

Ливърпул и Байерн (Мюнхен) не успяха да излъчат победител в първия сблъсък помежду си от 1/8-финала в Шампионската лига. Срещата предложи здрава битка по целия терен, но малко зрелищни моменти и никакви голове – 0:0. Домакините повече търсеха успеха, но баварците действаха отлично в защита и не допуснаха почти никакви опасности пред Мануел Нойер.

Роберто Фирмино започна в атака за домакините заедно с Мохамед Салах и Садио Мане. В средата на терена пък действаха Джордан Хендерсън, Наби Кейта и Жоржиньо Вайналдум.

В Байерн Кингсли Коман, който беше под въпрос, също започна в стартовите единадесет. Той действа в атака заедно с Роберт Левандовски и Серж Гнабри. Триото халфове пък бе Хамес Родригес, Тиаго Алкантара и Хави Мартинес.

Ливърпул имаше първото положение в мача. В 12-ата минута Салах получи прехвърлящ пас в наказателното поле и стреля от въздуха, но бе трудно да обработи добре топката и не успя да затрудни Мануел Нойер.

В 16-ата минута Мане получи пас на скорост и без забавяне стреля, но покрай вратата. Само няколко секунди по-късно събитията се пренесоха пред другата врата, където Алисон се засуети при изнасянето на топката и позволи да му бъде отнета, Коман имаше шанс да обстрелва вратата, но прати кълбото встрани.

В 24-ата минута защитата на Байерн не успя да изчисти една топка в наказателното поле и тя стигна до Салах на далечната греда, той стреля с глава отблизо, но покрай вратата.

В 32-ата минута Ливърпул пропусна най-доброто си положение до момента. Наби Кейта отправи шут, който бе блокиран от защитник, но топката отиде в Садио Мане, който сам срещу вратаря отправи крайно лош изстел и не уцели вратата.

В 36-ата минута Гнабри реши да стреля извън наказателното поле, но диагоналният му удар по земя не попадна в очертанията на вратата.

Две минути след това Кейта отправи изстрел от границата на пеналта и след рикошет топката стигна до Мане, който реши да опита задна ножица, но доста неточно.

Второто полувреме започна със спорна ситуация в наказателното поле на Ливърпул. Коман подаде към Левандовски, който падна след сблъсък с Фабиньо, но съдията без да се замисли подмина ситуацията и не отсъди дузпа.

В 59-ата минута Гнабри отне една топка и отправи страхотен далечен удар, който профуча над напречната греда.

В следващите петнайсетина минути Ливърпул бе отборът, който повече задържаше топката, но атаките на мърсисайдци стигаха някъде до наказателното поле и се разбиваха в защитната стена на Байерн.

В 75-ата минута Гнабри пробва далечен удар, който обаче бе доста далече от целта. Четири по-късно и Хамес Родригес реши да стреля от около 25 метра по земя, но и той не намери очертанията на вратата.

В 85-ата минута дойде най-интересната ситуация за втората част. Мане получи центриране в наказателното поле и стреля отблизо с глава, но Нойер бе заел добра позиция и спаси.

В крайна сметка мачът приключи без голове и без победител, като Ливърпул вече 20 поредни мача е без загуба на „Анфийлд“ в евротурнирите.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.