Ливърпул и Уест Хам завършиха 1:1

Ливърпул направи грешна стъпка в борбата за титлата, завършвайки наравно 1:1 при гостуването си на Уест Хам . Садио Мане откри за гостите в 22-ата минута, а Микейл Антонио донесе точката за лондончани с гол в 28-ата минута. Това е второ поредно реми за мърсисайдци след равенството 1:1 с Лестър в миналия кръг, като днешното им попадение дойде след явна засада.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше направил три промени в сравнение с двубоя срещу Лестър. Джеймс Милнър беше капитан и действаше по десния бек, заменяйки лекуващия

травма Джордан Хендерсън, а друг контузен – Жоржиньо Вайналдум, както и Джердан Шакири отстъпиха местата си на Фабиньо и Адам Лалана. В атака действаше познатото офанзивно трио на тима – Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино.

В състава на Уест Хам също имаше три промени след загубата с 0:3 от Уулвърхамптън. Наставникът Мануел Пелегрини беше сменил и двата си бека. Вместо Пабло Сабалета и Артур Масуаку започнаха Раян Фредерикс и Аарън Кресуел. Партньор на Хавиер Ернандес в атака бeше Микейл Антонио, заменил Марко Арнаутович.

Още в 3-ата минута Ернандес беше близо до гол, но ударът му мина на сантиметри от гредата. В 10-ата минута опасен шут на Кресуел мина встрани от вратата, а в 16-ата Алисон отрази нов удар на Чичарито. Ливърпул стигна до първата си голова възможност в 20-ата минута, когато Фабиански улови изстрел на Фирмино. Само две по-късно гостите стигнаха до попадение. Лалана добре задържа топката по десния фланг и подаде на Милнър. Той пусна пас на намиращия се пред противниковата врата Мане, който откри резултата в полза на своя тим. Милнър обаче се намираше в положение на засада при поемането на топката.

В 28-ата минута Антонио се разписа, след като успя да се откъсне от противниковата защита при заучено изпълнение на пряк свободен удар. В 42-ата Уест Хам можеше да вкара втори гол, когато след изпълнение на фаул Анджело Огбона се озова сам срещу Алисон, но ударът му с глава премина над вратата. След две минути Ливърпул отговори с изстрел на Мане в ръцете на Лукаш Фабиански, също дошъл след центриране от пряк свободен удар.

В 49-ата минута играчите на Ливърпул имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Огбона, но съдията остана безмълвен. В 62-ата минута Салах пробва техничен удар, който обаче попадна в обятията на Фабиански. В 71-ата изстрел на Марк Нобъл мина малко над вратата на Алисон. В последните секунди на мача влезлият от скамейката Дивок Ориги пропусна да донесе победата за мърсисайдци от удобна позиция, след като Фабиански спаси негов удар. Нападателят беше в положение на засада, която обаче не беше маркирана от асистент рефера.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.