Ливърпул – Кристъл Палас 19 януари bet365 premier

Двубоят Ливърпул – Кристъл Палас от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 19 януари (събота) от 17:00 часаЛивърпул се възстанови след две загуби с 2-1 от Манчестър Сити и Улвърхамптън Уондърърс, побеждавайки Брайтън и Хоув Албион с 0: 1 на AMEX миналия уикенд.

Коефициентът за победа на Ливърпул  е 1.20. Равенството в мача е оценено с 7.50. Коефициентът за победа на  Кристъл Палас  е 17.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Кристъл Палас: Статистика Н2Н

Кр. Палас не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Ливърпул.
Ливърпул са в серия от 8 поредни домакински победи.
Статистиката на Ливърпул като домакин този сезон: 9-1-0.

Ливърпул – Кристъл Палас: Прогноза

Посетителите паднаха до 14-о място, след като загубиха две от последните си три мача в лигата. Преди седем дни те отпаднаха след преднина срещу Уотфорд, който успя да напредне във второто полувреме с два гола в рамките на седем минути на Селхърст Парк.

Червените се гордеят с най-добрия защитен рекорд в лигата само с 10 попадения в 22 мача досега. Те бяха особено трудни за побеждаване в мачовете на Анфийлд, където техните съперници успяха да вкарат само три гола в десетте мача досега през сезона.

Ливърпул да държи чист лист
Ливърпул -1.5 хендикап

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG