Ливърпул – Манчестър Юнайтед 14 Октомври BET365

Двубоят между Ливърпул – Манчестър Юнайтед ще се проведе на 14 октомври (събота) от 14:30 часа в мач от Висшата лига на Англия. Ман Юнайтед се представя блестящо във Висшата лига от началото на сезона. Но в събота ще се изправи пред най-големия си тест досега в дербито като гост на големия враг Ливърпул.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 2.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Ман Юнайтед да победят се приемат със ставка 2.75.

Според мнозина в този сблъсък ще си проличи докъде стигат шампионските амбиции на „червените дяволи“, но по думите на Жозе Моуриньо това ще бъде просто един обикновен мач, който няма да промени нищо.

Ман Юнайтед е на върха в класирането, след като записа шест победи и едно равенство в първите седем кръга от елитния ешелон в Англия. Само в два от тези мачове обаче селекцията на „Специалния“ се изправи срещу отбори, завършили в топ 10 през последната кампания.

„Няма какво да доказваме. Имаме си цели за сезона и знаем къде искаме да стигнем и как да го направим. Това е просто един мач, резултатът от който няма да промени нищо. Мисля, че спрямо този период миналата година ние сме по-добър отбор. Значи ли това обаче, че отново ще спечелим две титли като миналия сезон? Не знам, но определено сме по-силни, каза Моуриньо.

Португалецът има положителен баланс от визитите си на „Анфийлд“ досега в шампионата. Той е инкасирал само едно поражение в седем сблъсъка (4 победи и 2 ремита). Преди година неговият Ман Юнайтед си тръгна с точка от арената на противника след нулево реми.

В събота Моу ще се надява Ромелу Лукаку да продължи с успеваемостта си пред гола. Белгийският таран наниза 11 попадения в 10 мача от пристигането си на „Олд Трафорд“ и коефициентът затова да бъде точен в предстоящата схватка е 2.05.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save