Ливърпул – Норич петък 09 Август

Двубоят между Ливърпул – Норич ще се проведе на 09 август (петък) от 22:00 часа в среща от  Висшата лига на Англия. Ливърпул заличи частично раните от битката за титлата във Висшата лига, когато взеха трофея на Шампионската лига през юни, но борбата за титлата започва отново в петък, когато вдигат завесата за новия сезон във Висшата лига.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 1.14. Равенството в мача е оценено с 10.00. Коефициентът за победа на Норич е 19.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Норич: Статистика Н2Н

Като домакин, Ливърпул не е губил от Норич в последните 6 срещи помежду им.
Норич нямат загуба в последните си 9 мача като гост.
По време на последните 7 срещи с Ливърпул като домакин, Ливърпул спечели 4 пъти, при 2 равенства и 1 победи за Норич. Головата разлика е 19-4 в полза на Ливърпул.

Ливърпул – Норич: Прогноза

Защитата на Ливърпул несъмнено е отлична, но те допуснаха в 5 от последните си 10 мача във Висшата лига на „Анфийлд“ миналия сезон, така че смятаме, че посетителите имат голям шанс да намерят мрежата. Въпреки това, мъжете на Klopp спечелиха 16 от 18-те си срещи във Висшата лига в последния сезон, така че най-добрата стойност изглежда победата на Ливърпул и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG