Ливърпул постигна победа с 3:0 над Стоук Сити bet365

Ливърпул постигна класическа победа с 3:0 над Стоук Сити на негостоприемния „Bet365 Стейдиъм“ и вече седем поредни срещи е без загуба. Отново над всички в селекцията на Юрген Клоп бе Мохамед Салах, който беше оставен на пейката за началото, но се появи в 67-ата минута и реализира два гола (77′, 83′).

Преди това Садио Мане, който асистира за първото попадение на египтянина, откри резултата (17′).

Току-що подписалият нов договор с „грънчарите“ Питър Крауч започна за първи път като титуляр в шампионата през този сезон. Бруно Мартинс Инди също стартира за домакините.
Голямата новина в състава на Ливърпул бе, че Юрген Клоп заложи на Доминик Соланке, който бе титуляр в Премиър лийг за първи път с екипа на мърсисайдци. Мохамед Салах и Филипе Коутиньо бяха оставени на скамейката за началото. Садио Мане и Роберто Фирмино се завърнаха, а Деян Ловрен, Емре Джан и Жоржиньо Вайналдум също бяха титуляри.
Двубоят започна с леко предимство на гостите, които поведода в 17-ата минута. Джо Гомес центрира отдясно, от самата аутлиния, като домакините претендираха, че топката е напуснала терена. Такъв сигнал обаче не последва и бранителят центрира към Соланке, който намери добре Мане. Сенегалецът прехвърли Лий Грант, който докосна топката, но тя влезе във вратата му – 0:1.
Окслейд-Чембърлейн и Соланке пропуснаха още две нелоши възможности за мърсисайдци. В 40-ата минута пък Симон Миньоле, който носеше капитанската лента, бе близо до това да провали за пореден път отбора си, след като излезе извън наказателното си поле и препъна излизащия сам срещу него Диуф. Стражът на Ливърпул спокойно можеше да получи червен картон в тази ситуация, но се размина само с жълт. Домакините пък не успяха да извлекат никакви ползи от пряк свободния удар.

Минута преди почивката Садио Мане пропусна да удвои. Сенегалецът излезе очи в очи с Грант, но ударът му срещна лявата греда.

В началото на втората част Джо Алън стреля от чиста позиция встрани от вратата, пропилявайки чудесна възможност за изравнително попадение. В 53-ата минута Окслейд-Чембърлейн направи много добър пробив по левия фланг, но Фимрино не успя да засече подаването му.

В 67-ата минута на сцената се появи Мохамед Салах, който реши всичко в полза на Ливърпул. Египтянинът направи 0:2 в 77-ата минута, когато засече от въздуха много добро центриране на Мане.
Шест минути след това лидерът при голмайсторите в Премиър лийг оформи класиката, след като се възползва от груба грешка в отбраната на Стоук и излезе сам срещу Грант. Вратарят тръгна напред, но Салах стреля под плонжа му. Това бе 17-и негов гол от началото на сезона.

Ливърпул се изкачи на пета позиция с актив от 26 точки. Стоук е 16-и с 13 пункта.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.