Ливърпул – Саутхямптън 22 септември

Двубоят Ливърпул – Саутхямптън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 22 септември (събота) от 17:00 часа. Супер увереният Ливърпул има най-доброто начало на сезона от 1990 г. насам. С пет победи и без загуби те в момента играят за първо място с Челси, които имат по-добра разлика с един гол. 

Коефициентът за победа на Ливърпул  е 1.20.  Равенството в мача е оценено с 6.50.  Коефициентът за победа на Саутхямптън  е 13.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Саутхямптън: Статистика Н2Н

Трент Арнолд има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Ливърпул. Седрик Соарес е с 2 за Саутхемптън.
Преди година Ливърпул бяха номер 8 в класирането с 8 точки. Сега са номер 2 с 15 точки.
Садио Мане е голмайстора на Ливърпул с 4 гола. Дани Ингс има 3 гола за Саутхемптън.

Прогноза

Саутхемптън, който през годините е продал много играчи на Ливърпул, ще пътува на север, след като игра с Crystal Palace и Brighton, които мачове спечелиха, след като взеха само една точка в първите си три мача за сезона.

Ливърпул има едни от най-добрите футболисти и никой не очаква да му е лесно срещу тях тази година. Червените победиха светиите в двата двубоя от Премиършип миналия сезон, но в последния сезон изиграха две безголови равенства. Също, Саутхемптън успя да елиминира Ливърпул в Купата на Лигата през тази година, спечелвайки с 1: 0 в Ливърпул. Въпреки това, Ливърпул са фаворити да спечелят този мач на Infield.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG