Ливърпул с визита на „Либърти Стейдиъм“

„Мърсисайдци“ се изправят срещу закъсалия Суонзи в устрем към четвъртата си поредна победа в първенството. Показващият вдъхновяващи игри напоследък тим на Ливърпул гостува на Суонзи в събота от 14:30 часа в схватка от седмия кръг във Висшата лига. Ливърпул е взел само един успех в миналите си пет визити на „Либърти Стейдиъм“.

Ставката за победа на Ливърпул в двубоя е 1.45, а залози затова Суонзи да прибере трите точки под овациите на своите фенове се приемат с коефициент 8.00. Коефициентът затова двата тима да се оттеглят на почивката при равен резултат е 2.60.

Ливърпул е четвърти в подреждането с 13 точки. В последния кръг момчетата на Юрген Клоп разгромиха Хъл Сити у дома с 5:1, с което записаха четвърти пореден успех във всички състезания. „Мърсисайдци“ нанизаха цели 14 гола в тези срещи.

Фелипе Коутиньо (2.30 да вкара гол), Садио Мане и Роберто Фирмино демонстрират отлична резултатност от старта на сезона и по всяка вероятност Клоп отново ще залози на тях в атакуващ план, докато играта в средата на терена ще връзва капитанът Джордан Хендерсън. Деян Ловрен пропусна двубоя срещу Хъл Сити заради настинка, но сега се очаква да се завърне в състава.

Суонзи има само четири точки на сметката си, което отрежда на тима 17-то място в таблицата, на една точка от чертата. „Лебедите“ претърпяха поражения в четири от предните си пет мача във всички турнири и нов негативен резултат може да сложи край на престоя на мениджъра Франческо Гуидолин в клуба.

Домакините няма да могат да разчитат на контузения Нейтън Дайер, а под въпросителна е участието на Федерико Фернандес. Фернандо Йоренте сигурно ще си партнира отпред с дебютиралият в миналия кръг Боря Бастон. Лерой Фер ще бъде основна фигура на уелския тим в полузащитната линия, където ще се разчита много и на креативността на Гилфи Сигурдсон.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Фелипе Коутиньо и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия. (Направете подсигурен залог на първи голмайстор и бъдете спокойни, че когато и да вкара Вашият играч, ние ще Ви изплатим печалба. Подсигурените залози са уредени при 1/3 от началния коефициент за 90 минути игра.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

 

Save

Save