Ливърпул – Уест Хям понеделник 24 Февруари

Двубоят между Ливърпул – Уест Хям ще се проведе на 24 Февруари (понеделник) от 22:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Ливърпул претърпя потенциално опустошително поражение за първия си мач в Атлетико Мадрид миналата седмица, за да постави под въпрос защитата си в Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 1.16Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00. Коефициентът за победа на Уест Хям е 15.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Уест Хям: Двубой Статистика

Уест Хям не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Мохамед Сала е голмайстора на Ливърпул с 14 гола. Себастиан Халер има 6 гола за Уест Хям.
Като домакин, Ливърпул не е губил от Уест Хям в последните 4 срещи помежду им.

Ливърпул – Уест Хям: Прогноза

Както споменахме, напоследък домакините са по-скоро ефективни, отколкото опустошителни. Те отбелязаха точно два гола в шест от последните си 10 домакински мача в лигата, а три от последните им пет на „Анфийлд“ завършиха с 2:0. Когато Уест Хем загуби с 2-0 на три пъти извън дома си през този сезон, смятаме, че прогнозата за домакинска победа до нула е правилния избор.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com