Ливърпул – Уулвърхямптън 12 Май

Двубоят Ливърпул – Уулвърхямптън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12 май (неделя) от 17:00 часа. Справедливо е да се каже, че въпреки всички невероятните сцени в Анфийлд във вторник вечерта феновете на Ливърпул ще очакват малко повече драма в неделя. Те се нуждаят от победа над Уулвс.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 1.30. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Уулвърхямптън: Статистика Н2Н

Статистиката на Ливърпул като домакин този сезон: 16-2-0.
Фабиньо има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Ливърпул. Райън Бенет е с 11 за Уулвърхямптън.
Ливърпул не са губили в последните 20 свои домакинства.

Ливърпул – Уулвърхямптън: Прогноза bet-bg

И двата отбора отбелязаха в пет от последните си осем мача на домакините в лигата, така че подкрепяме и двата отбора да отбележат тук. В крайна сметка очакваме Ливърпул да победи в срещата.

Също така подкрепяме Sadio Mane, за да отбележи още веднъж за Ливърпул. Сенегалският интернационал е отбелязал повече голове от всеки друг играч в Премиър Лийг този сезон (16) и не успя да намери мрежата само в един от последните си девет мача в Анфийлд, така че изглежда перфектният избор за нашия голмайстор по всяко време.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG