Ливърпул – Челси bet-bg

Двубоят между Ливърпул – Челси ще се проведе на 14 Август (сряда) от 22:00 часа в среща от Супер Купата на Европа. Най-чаканият мач това лято ще се проведе на Водафон Арена в Бешикташ, Истанбул. За първи път в историята 44-то издание на Супер Купата ще се играе от Английски клубове.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 1.61Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Челси е 6.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ливърпул – Челси: Двубой Статистика

Ливърпул ще участва в мача за Супер Купата за шести път, докато Челси ще играе за 4-ти. Последните десет мача между двата отбора са завършили с 3 победи за Ливърпул, 4 равенства и съответно 3 победи за Челси. В момента Ливърпул са на 6 поредни победи във всички срещи.

Ливърпул – Челси: Прогноза

Победителите от Шампионска лига са фаворити за спечелването на Супер Купата срещу Челси. Смятаме този залог за основателен, както и очакваме и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Супер Купа само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 UEFA Super Cup УЕФА Супер Купа можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com