Ливърпул ще опита да поддържа темпото на Челси

Ливърпул приема Стоук с надеждата да поддържа темпото на Челси, който записа 12-а поредна победа и има аванс от 9 точки на върха. При успех мърсисайдци ще се върнат на второто място. „Червените“ са в серия от 15 поредни мача във Висшата лига без загуба.

Тимът най-вероятно отново ще бъде без централния защитник Жоел Матип, въпреки че той вече е възстановен от контузия в глезена. Филипе Коутиньо е аут за двубоя. Даниел Стъридж се включи отлично срещу Евертън и имаше основна заслуга за победния гол, но по-вероятно е да започне двубоя от пейката, а Дивок Ориги да продължи да води атаката.

Стоук ще бъде без Марко Арнаутович, който е наказан. Ибрахим Афелай обаче може да се върне в игра за първи път от април, когато скъса коленни връзки. Марк Хюз разчита на редица бивши играчи на Ливърпул, а сред тях е Джо Алън. Халфът има пет гола от началото на сезона, което е с един повече от попаденията в цялата му кариера за мърсисайдци – 4 гола в 91 мача. Глен Джонсън, Чарли Адам и Питър Крауч също са познати на феновете на „червените“.

Ливърпул е спечелил пет от последните шест двубоя срещу Стоук във Висшата лига. Единствената загуба обаче бе паметна. Тя дойде през май 2015 г., когато Стоук спечели с 6:1 в последния мач на Стивън Джерард с екипа на мърсисайдци.

Водещият световен букмейкър bwin дава голямо предимство на домакините. Юнайтед е фаворит с коефициент за победа 1,28. Равенството е оценено с 5,75, а коефициентът за успех на Съндърланд е 10,50.
bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.