Лив Бойри грее в ново видео на HP за изкуствен интелект и покер

Бойри направи своя пробив в покера през 2010 г., когато спечели EPT San Remo Main Event за € 1,250,000. Тя спечели и гривна от WSOP тази година, след като тя и нейният приятел Игор Курганов спечелиха $10 000 No Limit Hold’em – Tag Team Championship за $136,982.

Видеото, което се появи миналата седмица, е спонсорирано от Hewlett-Packard (HP) и досега е гледано над 220 000 пъти. Заедно с Бойри има и група други хора, които се появяват във видеото, като сред тях е и професорът на Карнеги Мелън Туомас Сандхолм.

По-рано тази година, Libratus, ботът създаден в Карнеги Мелън, влезе в заглавията, след като победи някои от най-добрите покер шампиони от цял ​​свят в Texas Hold ‘Em игра. Астрофизикът и професионален покер играч Лив Бойри гледа отвъд играта, за да си представи как един изкуствен интелект, управляван от суперкомпютър, може да реши някои от най-големите проблеми на човечеството. Създаден от професор д-р Туомас Сандхолм и задвижван от HPE технологията, Libratus е способен на много повече от овладяването на математически сложна игра на карти. Той има потенциала да отговори на някои от нашите най-трайни и сложни въпроси по повод природата на Вселената.

 

Bet365 Poker

ВХОД КЪМ BET365 Poker

bet365 poker предлага до 100 евро за нови играчи и турнирни билети на стойност 5 евро. За повече подробности вижте на bet365

Bet365 Poker Mobile

Мобилен покер в bet365 е на разположение на iPhone, iPad и Android. Изтеглете новото bet365 poker mobile app приложение, за да се насладите на свеж вид, по-бързо време за зареждане и по-добро мобилно покер действие. Бързо време за зареждане и опростена навигация с достъп до ексклузивните таблици Premium на bet365.

Вижте онлайн покер залата на bet365 ! За регистрация натиснете по- долу:

bet365 

 

Подобрената игра и анимация и всички покер играчи се броят към всички промоции, включително VIP Схемата. Откриващ бонус Бет365 Покер – безплатен билет за кеш игрите в размер на 5 € / 100% до € 100 + € 5 турнирни токени.