Лийдс победи Дарби Каунти с 2:0

Мениджърът на Лийдс Юнайтед Марсело Биелса допринесе още повече за колоритния си имидж с изказванията след победата над Дарби Каунти с 2:0 в Чемпиъншип. Една от основните теми преди и след сблъсъка беше фактът, че аржентинският наставник бе пратил свой човек, който да шпионира последното занимание на „овните”.

В четвъртък мъж беше заловен от служителите в тренировъчния център на Дарби Каунти, като дори се стигна до намеса на полицията. Впоследствие се оказа, че въпросният човек работи в Лийдс и е имал специално поръчение. В резултат на това Биелса провел телефонен разговор с колегата си от Дарби Франк Лампард, като поел пълна отговорност за случилото се.

Головете на Кемар Рууф и Джак Харисън в петък пък направиха Биелса особено разговорлив по темата. Ел Локо (Лудия), както е прякорът на темпераментния аржентинец, призна, че много пъти в кариерата си е постъпвал по сходен начин.

„Няма да се опитвам да се оправдавам или нещо подобно. Току-що обясних, че не се чувствам като човек, който е мамил. Затова приемам всяка възможна реакция спрямо моето поведение”, заяви Биелса.

„Тук важат законите на английския футбол. Аз трябва да уважавам навиците и традициите на тази страна. Бих приел всяка санкция, която клубът предприеме срещу мен, както и такава от федерацията. Ще приема и осъдителните мнения от Дарби Каунти.”

„Този епизод ме засяга. Разбира се, победата е важна. Единственото, за което смятам да се извиня, е, че омърсих футболната игра с тази тема.”

„Ако бях дете, не бих ви обещал, че няма да го направя пак. Не бих се чувствал добре, ако отговоря по този начин. Така ще накърня реномето си.”

„Няма да кажа, че не бих го направил пак. Би било детинско да заявя подобно нещо”, добави Биелса.

В момента Английската футболна лига разследва случая и тепърва ще обяви дали ще санкционира по някакъв начин аржентинския тактик.

Вижте ТВ Програма за футбол  тукАстън Вила

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите на bet365 live. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG