Лийдс Юнайтед – Дарби Каунти 11 януари bet365

Двубоят Лийдс Юнайтед – Дарби Каунти от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 11 януари (петък) от 21:45 часаВ момента белите се борят да печелят мачове във всички състезания. Понастоящем те са с 3 поредни загуби. Победа в предстоящата среща с Derby им е необходима, за да останат на върха.

Коефициентът за победа на Лийдс Юнайтед  е 1.85. Равенството в мача е оценено с 3.80.  Коефициентът за победа на Дарби Каунти е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лийдс Юнайтед – Дарби Каунти: Статистика Н2Н

Кемар Руфи е голмайстора на Лийдс с 13 гола. Хари Уилсън има 9 гола за Дарби.
Преди година Лийдс бяха номер 6 в класирането с 43 точки. Сега са номер 1 с 51 точки.
Бари Дъглас има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Лийдс. Крейг Брисън е с 6 за Дарби.

Лийдс Юнайтед – Дарби Каунти: Прогноза

Derby със сигурност ще бъде претендент за победата. The Rams шокирайа Хорич с 3-4 в последния си мач. Така че те имат достатъчно сили, за да победят  Лийдс Юнайтед. Освен скорошната загуба срещу Хъл, домакините не са губили домакински  мач от октомври 2018 година. Като се има предвид това, можем да заложим с двоен шанс.

Двоен шанс: Равенство или Дерби да победи.
И двата отбора да вкарат

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG