Лийдс Юнайтед – Нотингам Форест събота 27 октомври

Двубоят Лийдс Юнайтед – Нотингам Форест от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 27 октомври (събота) от 19:30 часа. Лийдс отново са на върха на класирането. Този път е заради  разликата в головете, тъй като Мидълзбро и Шефилд Унтид имат равни точки.

Коефициентът за победа на Лийдс Юнайтед е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.90.  Коефициентът за победа на Нотингам Форест е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лийдс Юнайтед – Нотингам Форест: Статистика Н2Н

Матеуш Клич е голмайстора на Лийдс с 5 гола. Люис Грабън има 6 гола за Нотингам.
По време на последните 14 срещи с Лийдс като домакин, Лийдс спечели 6 пъти, при 4 равенства и 4 победи за Нотингам. Головата разлика е 20-18 в полза на Лийдс.
Мачове от миналия сезон: 0-0 (Лийдс домакин) и 0-2 (Нотингам домакин).

Прогноза

Това изглежда като една съвпадаща среща. Лийдс са фаворити на хартия, но отборът не играе добре на късните и се бори у дома. Нотингам играят добре по пътя през последните седмици и ще се стремят да изненадат домакините си. Играта може да се развие по един или друг начин, но рейз изглежда възможно и с двата отбора да се намери мрежата – 1-1 или 2-2.

Равен
BTTS: Да

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG